dinsdag 8 mei 2012

Zet je beste beentje voor...

Op donderdag, 3 mei 2012, heeft de klas samen met de leerlingen van het 4e leerjaar een wandeling gemaakt.  Deze ging door in de Klingse bossen en het Stropersbos.  Tijdens de wandeling moesten de leerlingen ook nog enkele vragen oplossen.

Wat vonden de leerlingen van deze activiteit?
Dylan: Ik vond het leuk en gezellig.  We moesten vragen oplossen maar de meeste wist ik wel.  Het was wel een heel toffe dag.

Eva: Het was leuk en op het einde wat vermoeiend.  Ik vond dat het ook niet over de Spaanse geschiedenis ging maar de wandeling zelf was wel leuk.

Alejandro: Het was een lange wandeling, 7,7 km.  Het was erg vermoeiend.  Normaal ging het over de Spaanse geschiedenis maar er was niets over de Spaanse geschiedenis maar wel over de natuur.

Khiandra: Het was een lange uitstap van 7,7 km.  Toen we op school kwamen, waren we heel moe.  We hadden dorst en honger het duurde lang.  De vragen waren niet echt moeilijk maar het was wel leuk.

Jyrki: We moesten zeker 7,7 km wandelen.  Met al die vragen erbij was het een leerzame wandeling.  Maar we waren nog niet bij de 7,7km want anders waren we te laat op school.  Maar het was een toffe dag, echt waar.

Sun: Het was een leuke route om te wandelen omdat je door veel bos moest en omdat je onderweg nog veel leerzame dingen tegenkwam.

Romy: Het was leuk maar na een tijdje werd het wel wat lastig.  We moesten zeker 7,7 km wandelen.

Veerle: Het was leuk.  We moesten 7.7 km lopen en tussendoor vragen oplossen.  Sommige waren redelijk moeilijk.  Er lag heel veel modder en normaal waren er controleposten maar die stonden er niet.  Dus we konden niet zien hoe veel km we al gewandeld hadden.

Jari: Het was heel leuk.  Je moest vragen oplossen van dieren en van bomen.  We zijn 7,7 km gaan wandelen.  Dat is best wel ver maar niet zo ver.

Loic: Let was leuk.  We moesten 7.7 km stappen.  Dat was niet zo ver.  We hebben twee boeken van Jommeke gekregen en ze waren wel leuk !!!!

Elise: Het was echt vermoeiend.  Het was 7,7 km stappen.  Gelukkig was het niet zo warm.  Maar ik vond het wel tof.  Sommige paadjes had ik nog nooit gezien.

Clarissa: Ik vond de tocht heel leuk maar wel ver.  We moesten 7.7 km doen en dat is heel ver.  We moesten opdrachten oplossen (bv. "Waar maakt de eekhoornzijn nest?" en je kon kiezen tussen 3 antwoorden: in de boom, bij de stam, in een bladerhoop, zoals de vogels hoog in de boom, ver van de stam).  Het was wel ver maar het belangerijkste is dat we plezier hadden en het 4de leerjaar was er ook bij dat maakte de hoop groter en fijner.

Melissa: Ik dacht eerst 7.7 km maar het is goed verlopen.  De vragen waren niet al te moeilijk maar het was toch wel plezant om zo eens te gaan wandelen met de klas.

Evi: In het begin was het leuk maar dan werd het toch wel vermoeiend (zeer vermoeiend).  Maar als je wat liedjes zingt gaat dat meteen vele beter.  Het was 7.7 kilometer.  Ondertussen moesten we vragen oplossen over de natuur.  Sommige waren wel makkelijk maar anderen dan ook weer niet.

Michael: 7,7  km is natuurlijk niet niks maar als je een beetje zit te kletsen met je vrienden moet het toch lukken? ;)  Alleen vond ik de vragen maar niks.  Sommige vragen waren echt supergemakkelijk, anderen weer moeilijk en saai.  Toen we op school kwamen, had ik het echt in m'n kuiten.  Maar goed, we hebben van die vragen teminste iets geleerd en een paar uur van school verlost. ;D

Mika: Ik vond het weinig maar het was wel leuk om te doen.  Het mocht van mij wel langer.  Het was van de ene vraag naar de andere en je kon met je vrienden babbelen.  Echt leuk!

Brandon: Het was wel leuk.  Babbelen en stappen.  De vraagjes onderweg waren soms moelijk
soms makelijk.  Het stappen was vermoeiend.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten